Työryhmä ja yhteystiedot

Yhteystiedot

Anna Anttonen, p. 044 703 7541
Kati Inkala, p. 044 703 7543
Katri Tenetz, tuottaja, p. 044 703 7544

Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi

Minatykkaannyt.fi-sivua koskeva saavutettavuusseloste >>

Näyttelyn työryhmä

♥ Käsikirjoitus ja luova suunnittelu: Anna Anttonen, Kati Inkala, Liisa Kallio ja Eppu Nuotio
♥ Visuaalinen suunnittelu: Heidi Kesti
♥ Elementtien suunnittelu ja rakennus: Petri Haapakoski ja Ari Halonen
♥ Äänisuunnittelu: Mikko Räisänen
♥ Tuotannon assistentit: Riika Ruottinen, Joona Laitinen ja Mikko Takkinen
♥ Tuottaja ja visualisointi: Tiina Paaso
♥ Vastaava tuottaja: Katri Tenetz

Työryhmään kuuluu lisäksi opiskelijoita ja harjoittelijoita Oulun yliopistosta ja OSAOsta sekä nuoria Taitureita Pohjois-Pohjanmaan Taitoyhdistyksen käsityökoulusta.

Anna Anttonen ja Kati Inkala
Anna Anttonen ja Kati Inkala ovat työskennelleet oululaisen Valveen sanataidekoulun vastuuopettajina vuodesta 2006 lähtien. Peruskoulutukseltaan molemmat ovat äidinkielen ja kirjallisuuden opettajia (FM). Anttonen ja Inkala ovat olleet Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkojen taiteellisia johtajia festivaalin ensimmäisestä tapahtumavuodesta (2007) lähtien. Yhdessä työryhmänsä kanssa he ovat aiemmin tuottaneet myös elämykselliset näyttelyt Saareen (2010) sekä Unikudelmia (2017). Saareen-näyttely sai vuonna 2013 valtakunnallisen Onnimanni-palkinnon lasten- ja nuortenkirjallisuuden edistämistyöstä.

Liisa Kallio
Lumotut sanat -sanataideviikkojen vuoden kuvittaja Liisa Kallio on paitsi kuvittaja, myös kirjailija ja graafinen suunnittelija. Helsinkiläinen Kallio on kuvittanut lukuisia lastenkirjoja, julkaissut omia kuvakirjoja sekä kirjoittanut runoja ja sanoituksia.
Liisa on taiteilija, joka luo arkeen taikaa. Hänen teoksissaan tavallinen limittyy fantasiaan, ja isoja asioita löytyy pienen ja yksinkertaisen kautta. Kenties parhaiten Liisa tunnetaan Pikku Papu -kirjoistaan. Liisan sanoittama ja kuvittama Pikku Papun laulut valittiin vuoden lastenlevyksi vuonna 2012.

Eppu Nuotio
Eppu Nuotio on Helsingissä asuva kirjailija, joka on kotonaan niin saaristossa kuin suurkaupungeissa. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluu yli seitsemänkymmenen kirjan lisäksi tv-käsikirjoituksia, musikaaleja, musiikkisatuja, näytelmiä ja lauluja. Nuotio palkittiin työstään lasten- ja nuortenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla vuonna 2012.

Eppu on ollut Valveen sanataidekoulun erityinen haltijakummikirjailija 2000-luvun alkuvuosista saakka. Hän on kirjoittanut varhaisiän sanataideryhmien toiverunoja muun muassa kirjoihin Silkkipaperitaivas, Ripinä & Rapina sekä Riimikissa kikattaa. Lisäksi Eppu ja sanataidekoulun vastuuopettaja Anna Anttonen ovat toimineet sanoittaja–säveltäjä-työparina erityisesti lastenmusiikin mutta myös musiikki- ja tanssiteatterin parissa.

Yhteistyökumppanit

WSOY
OSAO Myllytullin-Pikisaaren yksikkö
Taito käsityökoulu Pohjois-Pohjanmaa

Tuotanto

Minä tykkään nyt on oululaisen Lumotut sanat – lasten ja nuorten sanataideviikkojen näyttelytuotanto, joka oli ensi kerran esillä kulttuuritalo Valveella huhti–kesäkuussa 2019. Lumotut sanat on osa Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluita.

 


Www-sivun kuvat

Valokuvat näyttelystä ja Näkymätön poika -konsertista: Ari Halonen
Piirroskuvat: Liisa Kallio